Ta strona korzysta z plików Cookies. Zasady ich wykorzystania są opisane w naszej Polityce prywatności. W każdej chwili możesz wyłączyć Cookies w przeglądarce.
Ostatnio zauważyłem jak wielki wpływ na smak kuchni i również zdrowia! ma jakość urządzeń i akcesoriów używanych do gotowania. Nieważne czy jest się mistrzem kuchni, prowadzi się restaurację czy jest się niedzielnym kucharzem trzeba mieć w kuchni porządne rzeczy dlatego polecam Wyposażenie gastronomii. Na pewno odczujecie różnicę
W przypadku prowadzenia lokalu gastronomicznego to urządzenia i sprzęty powinny być jak najwyższej jakości. Nie można na tym oszczędzać bo potem to się odbija na efektach. W każdym biznesie panuje odwieczna zasada, że najpierw trzeba dać od siebie, dopiero później nam się to zwróci. Znam restaurację, gdzie oprócz tradycyjnych sprzętów właściciele zainwestowali w zakup komory wędzarniczej od zfm-online.com, dzięki której sami uzyskują wyśmienite produkty, których smak jest niepowtarzalny.
U mnie gotuje się na płycie ceramicznej, czyli na prądzie. Moja mama gotuje na piecu gazowym i wiecznie ma garnki przypalone. Prąd to prąd nie zmieniłbym na piec gazowy.